Bedrijventoernooi 2022

Op vrijdag 18 november wordt in Sliedrecht voor de 7e keer een Badminton Bedrijventoernooi gespeeld. De organisatie is in handen van badmintonvereniging Shuttle Up en de Papendrechtse Badminton Club.

Locatie is dit jaar Sporthal De Stoep. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal de avond worden ingedeeld tussen ca. 19.30 en 23.00 uur. Iedereen speelt in poules (met onderscheid tussen beginners, recreanten en gevorderden), gevolgd door finalepartijen. Voor iedere categorie is er een wisselbeker te winnen.

Je kunt inschrijven per koppel, man/man, man/vrouw of vrouw/vrouw. Iedereen is welkom! Het inschrijfgeld bedraagt € 30 per koppel, te voldoen bij inschrijving. Er is geen limiet aan het aantal koppels per bedrijf, vereniging, stichting etc.

We vertrouwen op een gezellige en sportieve avond!

Het inschrijfformulier kun je hier downloaden: word-versie / pdf-versie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *