SchoolBadmintonToernooi in de kerstvakantie

We kunnen eindelijk het SchoolBadmintonToernooi weer in de kerstvakantie spelen!

Op donderdag 29 december 2022 zijn alle kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 van de basisscholen in Sliedrecht van harte welkom in Sporthal De Stoep.

We spelen uitsluitend enkelspelen. De groepen 5/6 spelen ’s ochtends en de groepen 7/8 spelen ’s middags, maar indien noodzakelijk kan hier van worden afgeweken. Er wordt in een poulesysteem gespeeld, waarvan de winnaars doorgaan naar de kwart- of halve finales. Dit is volgens het afvalsysteem, waarbij er voor de 1e, 2e en 3e plaats prijzen worden uitgereikt. De basisschool met het beste scoringsgemiddelde in de poules en tenminste 5 deelnemende leerlingen wint de scholenbokaal.

Schrijf je nu in!

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier scholen

Poster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *