Shuttle Up J2 kampioen!

Zaterdag 18 mei speelde team 2 de kampioenschapswedstrijd tegen Blue Sky uit Bergambacht in Sporthal De Valk. Het team bestaande uit Josia van Meerendonk, Stan Venis, Tom Kentie, Lisanne Ebert en Myrthe Rauxloh komt uit in de klasse U13 gemengd.

De opdracht was eenvoudig, één gewonnen partij tegen nummer twee Blue Sky zou voldoende zijn voor het kampioenschap.

Na de eerste partij, de jongensdubbel, kon de kurk figuurlijk al van de fles want Stan en Tom wonnen in 2 games vrij eenvoudig van hun tegenstanders. Niet veel later zetten Myrthe en Lisanne ook de meisjesdubbel om in winst. De middag werd uiteindelijk afgesloten met 7-1 winst waarna het kampioenschap werd gevierd en de kurk er cht vanaf mocht.

Samen met nog 6 afdelingskampioenen mag het team op zaterdag 8 juni op de regiokampioenschappen gaan uitmaken wie de regio Zuid West in U13 mag vertegenwoordigen op het NK in Zutphen.

Voor die tijd staat er nog even een teambuilding sessie op het programma, voor het behaalde kampioenschap mogen ze gezellig samen gaan bowlen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *