Jeugdcompetitite

De jeugdcompetitie, hoe gaat het, wie spelen er mee?

Team J1
Narapat Phawsoongnoen
Levi den Otter
Bente Pellikaan
Nina Zwanink
Denise van den Heerik
Standen en uitslagen
Team J2
Stan Venis
Josia van Meerendonk
Tom Kentie
Lisanne Ebert
Myrthe Rauxloh
Standen en uitslagen
Team J3
Dewi Redelijkheid
Lotte van Heteren
Annette Huijzer
Deborah Prins
Emma de Winter (ontbreekt op de foto)
Standen en uitslagen
Team J4
Wesley Visser
Merijn de Boer
Thomas Ebert
Milan Wikaart
Standen en uitslagen
Team O1
Max Aalders
Thomas Redelijkheid
Boas Nagtegaal
Jasmijn Ebert
Evita den Boef

Standen en uitslagen

Shuttle Up J3 – Mix J7 op 9 maart 2019

Dit was onze eerste wedstrijd met onze groep van dit jaar. Het was pittig moeilijk, maar we hebben niet opgegeven en hebben goed naar elkaars tips geluisterd.

Ze waren goede tegenstanders dus we hadden veel uitdaging en we hadden gewonnen met 6-2. We hadden 2 enkel verloren en de andere 6 gewonnen. Het samenwerken ging super goed vond ik zelf, ik hoop dat de rest dat ook vond.

Op een gegeven moment zagen we dat de tegenstanders cijfertjes achter hun rug deden naar elkaar om te zeggen hoe ze gingen opslaan, dat was op zich wel handig, maar het had niet veel zin.

Lotte van Heteren

 

 

Nerash J4 – Shuttle Up J2 op 9 maart 2019

Goed begin voor J2:

 

Shuttle Up J4 – Phoenix ’17 J3 op 9 maart 2019

Zaterdag 9 maart was het dan zover voor de mannen van J4: de eerste wedstrijden in de competitie van 2019.

In Sporthal de Valk verwelkomden we Phoenix ‘17 uit Papendrecht. Voor aanvang werd de tactiek besproken en werd er kennis gemaakt met de tegenstander. De sfeer zat er goed in! Merijn, Milan, Thomas en Wesley speelden nog even goed in voor de dubbele partijen van start gingen. Daarna werden de enkele partijen gespeeld en tot slot nog twee dubbele sets. Helaas werd er maar één enkele set gewonnen door Thomas.

Niet gewonnen maar absoluut goed gespeeld! Op naar de volgende wedstrijden in Rotterdam.

 

Alblasserdam O1 – Shuttle Up O1 op 16 maart 2019

Fotoverslag:

Maassluis J3 – Shuttle Up J3 op 30 maart 2019

Dit keer begon de dag vroeg en vertrokken we om 8:00 vanaf de Valk. We gingen een stukje verder dan normaal en kwamen zo in Maassluis.

Na even rustig ingespeeld te hebben in de prachtige sporthal, begonnen we met de wedstrijden. Die gingen heel goed, alleen net niet goed genoeg om te winnen. En zo hebben we uiteindelijk wel verloren maar toch een leuke ochtend gehad! En zoals een bekend gezegde luidt: meer dan je best kan je niet doen!

Nadat de wedstrijden afgerond waren, gingen we samen met de tegenstanders nog even gezellig een colaatje drinken én een bitterlemon. Omdat we 2 banen tegelijkertijd hadden, waren we weer op tijd terug in Sliedrecht… Klaar voor de volgende keer! En dan winnen we!

Mix J7 – Shuttle Up J3 op 4 mei 2019

Op 4-5-19 hebben Lotte, Annette, Deborah en ik een wedstrijd in Naaldwijk gespeeld🏸.

In het begin van de wedstrijd zaten we er niet helemaal lekker in😴, maar we kwamen al snel terug. Bij de dubbel van mij en Lotte ging het niet zo goed, Lotte had zelfs een shuttle heel hard tegen een meisje aan geslagen 😂. De dubbel van Annette en ik ging best goed, maar we hebben wel verloren, bij de laatste set was het 23-21 voor het team van Naaldwijk😢. Ze zaten zelfs ruzie te maken😂, Annette en ik dachten daar moeten we gebruik van maken, maar het was net niet genoeg.

Het is uiteindelijk 5-3 voor het team van Naaldwijk geworden. Ik vond het wel een hele leuke en gezellige wedstrijd. Toen we klaar waren zijn we zelfs nog naar de Mac gereden🍔🍟😋.

Shuttle Up J3 – ABC Swindregt J3 op 18 mei 2019

Op zaterdagochtend 18 mei 2019 vertrokken Lotte, Emma, Dewi en Deborah naar de Develhal in Zwijndrecht. De wedstrijd tegen de (jonge) selectie van ABC Swindregt begon met twee keer een dubbelspel. Deborah en Emma wonnen het ene dubbelspel en Lotte en Dewi het andere.

Daarna volgden vier enkele spelen. Die werden ook gewonnen. De tegenstander van Emma zorgde voor spanning in de tweede set. Eerst ging het gelijk op: van 9-9 via 11-11 naar 20-20. Emma won uiteindelijk toch knap met 22-24.

Deborah en Lotte kwamen samen in actie in een volgend dubbelspel. De meiden wonnen beide sets.

In het laatste dubbelspel kwamen Dewi en Emma in actie. De eerste set begon niet goed: al snel stond het 5-0 voor ABC Swindregt. Kort daarna sloeg het spel om, waarna de eindstand uitkwam op 13-21. De tweede set van Dewi en Emma begon andersom: nu stond Shuttle Up al snel met 5-0 voor. Ze gaven nog een paar punten weg, maar wonnen de set met 21-10.

Aan het eind van de ochtend had Shuttle Up alle sets gewonnen. Een mooie prestatie!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *