Spektakel met cadeaus!

Wat was het leuk gisteren op de training bij de jongste jeugd! Ter gelegenheid van sinterklaas had iedereen een cadeautje meegenomen want juf Marijke had een idee…

De cadeautjes werden verspreid over de banen waarop allerlei onderdelen te spelen waren, geblindeerd badminton, punten serveren, rondo, enkelspel, etc. Vervolgens creëerde Marijke complete chaos; er was een dobbelsteen, je moest banen opschuiven, wisselen van plek, cadeautjes werden verplaatst en (half) open gemaakt, je mocht spieken wat er in zat, ruilen met iemand en zo ging het een uur lang door.

En natuurlijk was er muziek, strooigoed en chocola.

Om 18.55 uur werd iedereen stilgezet en mocht je het pakje openen van de baan waarop je op dat moment stond. Zo ging iedereen naar huis met genoeg suiker om er nog een hele lange avond van te maken, aangevuld met nog wat extra’s van juf Marijke!

Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *