Zeno Zorg, Sliedrecht Sport en BETA Benelux winnaars op het Bedrijventoernooi

Vrijdag 27 oktober streden 26 koppels van 15 verschillende bedrijven / teams om de prijzen tijdens het jaarlijkse bedrijventoernooi. Dit jaar ook toegankelijk voor koppels met vrienden, buren, familie etc.

Er werd in 3 categorieën gespeeld: beginners, recreanten en gevorderden.

Bij de beginners wonnen Brian van Boeckholtz en Philip de Jong van BETA Benelux. Zij wonnen de laatste poulewedstrijd van hun collega’s Arjan van ’t Hof en Jort van ’t Hof met 41-34 en verwezen hen daarmee naar de 2e plaats.

De finale bij de recreanten ging tussen Aaron Bouter / Daan Haanappel en Jelle de Groot / Luuk de Groot, beide teams van Sliedrecht Sport. Aaron en Daan wisten met 36-32 te winnen.

In de gevorderden poule eindigde Wendy Redelijkheid en Lucas van Wingerden van Zeno Zorg met exact hetzelfde aantal gewonnen wedstrijden als Dinand Roza en Amber van Spaandonk van Team Grutto. Uiteindelijk bleken Wendy en Lucas 4 punten meer te hebben gescoord en pakten zij de 1e plaats en de wisselbeker.

Na afloop werd er in de kantine gezellig na geborreld met een hapje en een drankje.

Uitslagen
Alle foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *