Shuttle Up JX3 kampioen!

Zaterdag speelde team 3 de belangrijke uitwedstrijd tegen BC Lansingerland in Berkel en Rodenrijs. Een achterstand van 5 punten moest worden goedgemaakt om Schollevaar voorbij te gaan en kampioen te worden.

Jonathan Adriaanse en Joris van Leur wisten de eerste dubbel overtuigend te winnen met 21-7 en 21-21, daarna werd de tweede dubbel gespeeld en gewonnen door Jasmijn Ebert en Thomas Redelijkheid met 21-15 en 21-13.

Door deze vlotte winstpartijen was de grootste druk er af en werden alle vier de enkelspelen eenvoudig gewonnen door Max Aalders, Jasmijn Ebert, Joris van Leur en Thomas Redelijkheid. Met een 6-0 tussenstand was het kampioenschap binnen!

Ook de laatste twee dubbelpartijen werden daarna nog gewonnen en met de 8-0 overwinning keerde het team terug naar Sliedrecht om in Sporthal De Valk te worden gehuldigd.

Gefeliciteerd Jonathan, Joris, Jasmijn, Max en Thomas!

Uitslag wedstrijd

Eindstand

Joris van Leur, Thomas Redelijkheid, Jasmijn Ebert, Max Aalders en Jonathan Adriaanse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *