Einde seizoen jeugd

Afgelopen zaterdag heeft de jeugd het (rare) seizoen toch nog feestelijk kunnen afsluiten tijdens de (inmiddels traditionele) afsluitmiddag in de Merwelanden. Tevens was dit de laatste jeugdactiviteit van Michiel, hij doet een stapje terug en Karin neemt het vanaf nu over. Als bedankje was er heel wat lekkers bij elkaar verzameld en kreeg hij een mand vol met wijn, nootjes, chips, etc. Genoeg om de zomer door te komen!

Als eerste stond de BBQ op het programma. Meesterkok Arjan den Otter bereidde heeeeel veeeeel hamburgers die daarna werden voorzien van een broodje en saus. Er gingen er behoorlijk wat naar binnen!

Daarna werden de goed gevulde buikjes verdeeld over 4 groepen die het tegen elkaar opnamen in touwtrekken, shuttles stapelen, vier op een rij estafette, zaklopen en trefbal. Uiteindelijk had iedereen gewonnen en kreeg iedereen dan ook een medaille!

Het was een super gezellige middag! Wil je alles terug kijken, hier zijn de foto’s.

Volgend jaar gaan we er hopelijk weer een ‘normaal’ jaar van maken. Fijne vakantie allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *