Inschrijving SchoolBadmintonToernooi 2019 geopend

Vanaf vandaag kan er ingeschreven worden voor het SchoolBadmintonToernooi 2019. Dit jaar wordt het gespeeld op vrijdag 27 december 2019 in sporthal ‘De Stoep’.

Dit toernooi is toegankelijk voor alle kinderen vanaf groep 5 van de basisscholen in Sliedrecht. We spelen uitsluitend enkelspelen. Er wordt in een poulesysteem gespeeld, waarvan de winnaars doorgaan naar de kwart- of halve finales. Dit is volgens het afvalsysteem, waarbij er voor de 1e, 2e en 3e plaats prijzen worden uitgereikt. De basisschool met het beste scoringsgemiddelde in de poules en tenminste 5 deelnemende leerlingen wint de scholenbokaal.

Vraag op school hoe je je kan inschrijven.

Downloads:
Inschrijfformulier 2019
Inschrijfformulier scholen 2019
Poster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *