Max wint Ouder-Kind Toernooi!

Afgelopen zaterdag werd het 2e Ron Leimena Ouder-Kind Toernooi gespeeld in sportcentrum Papendrecht. Max Aalders en zijn vader Lucas sleepten na een spannende finale de eerste plaats binnen.

Maar liefst 72 deelnemers uit Sliedrecht en Papendrecht stonden zaterdagochtend om 9.00 uur klaar om aan het toernooi te beginnen. We speelden wedstrijden van 7 minuten verdeeld over 7 poules. Na de poulefase gingen de poulewinnaars en de beste nummer 2 door naar de kwartfinales. Het was een gezellige en sportieve ochtend, waarbij natuurlijk ook de catering niet ontbrak. Snoep tijdens het toernooi en na afloop was er chips en drinken voor de kids en koffie met koek voor de ouders.

Tegen 11.00 uur stond de finale op het programma en deze werd gespeeld tussen de winnaars van vorig jaar, Myrthe en Ronald Rauxloh van PBC en Max en Lucas Aalders van Shuttle Up. Zeven minuten later stond de einduitslag op het scorebord: het werd 19-15 voor Max en Lucas.

De prijzen werden in de kantine uitgereikt door oud-trainer Ron Leimena, naar wie het toernooi ook is vernoemd. Hij feliciteerde de winnaars en sprak zijn bewondering uit naar alle deelnemers: “Ik heb vele leuke wedstrijden gezien, ga zo door en blijf vooral plezier in badminton houden!”. Volgend jaar gaan we voor editie 3!

Alle uitslagen vind je hier, de foto’s staan op de facebookpagina van PBC.