Shuttle Up winkel

Bij de Shuttle Up winkel kun je badmintonartikelen te kopen. Met de aankoop van deze artikelen steun je de vereniging.
De artikelen zijn te verkrijgen via Marijke, Susanne en Wesley.

Badmintonracket
De Bad-M Warlock Apprentice is een racket van 72 gram.
Met een flexibele steel en balans in het midden van het racket is dit een allround racket, geschikt voor beginnende jeugdspelers tot gevorderde recreanten.
Shuttle Up biedt dit racket aan voor € 40,00 per stuk.

Basis- /vervangingsgrip
Deze basis- /vervangingsgrip is ongeveer 1,8 mm dik en zorgt voor goede demping en grip.
In de praktijk is de grip die standaard op rackets wordt geleverd iets harder en geeft daardoor iets minder demping. De basis-/vervangingsgrip wordt aanbevolen als de basis voor grip en demping op je racket.
Shuttle Up biedt deze grip aan voor € 5,00 per stuk.

Overgrip
Een overgrip is een dunne grip van ongeveer 0,8 mm. Het voordeel van een overgrip ten opzichte van een basis/vervangingsgrip is dat een overgrip makkelijker en goedkoper te vervangen is.
Een basis-/vervangingsgrip heeft een plakstrip over de hele lengte, de overgrip heeft dit niet en is daardoor makkelijker om een racket te wikkelen en dus makkelijker te vervangen als deze versleten is. Overgrip slijt wel iets sneller doordat het dunner is, maar is ook goedkoper in aanschaf.
Een overgrip is dus een goede aanvulling op de basis-/vervangingsgrip.
Met basis-/vervangingsgrip en overgrip zijn meerdere combinaties te maken om bijvoorbeeld een dikker handvat te maken, dit is een persoonlijke keuze die je uit kunt proberen.
Shuttle Up biedt overgrip aan voor € 2,00 per stuk.